Den 18 mars hälsar vi alla välkomna till M8:s klubblokal där vi träffas och minglar. Evenemanget börjar klockan 18 och vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans.

För att göra det ännu roligare kommer det finnas ett utbud av korv, drycker och kaffe tillgängligt för alla besökare. Vi önskar att locka fler än de fyra invånarna i kommunen, så du som medlem slut upp och besök oss. Har ni vänner eller bekanta som kan vara intresserade, bjud gärna in dem!

Vill du vara med och forma kvällen? Har du några spännande idéer för aktiviteter eller underhållning? Vi uppmuntrar dig att dela dina förslag och vara en del av att göra vår klubblokal vibrerande och inspirerande. En klubb blir verkligen levande genom det engagemang och kreativitet som var och en av oss bidrar med. Ser fram emot att se er där!

//OPW