Nu händer det grejjer!

I all ära vår och påsk mm. Men det blir händelserikt ändå. Kort info om vad som kommer och mer ang detta ju närmare vi kommer.

30-31 MARS: CQWPX. Testernas test. Förhoppningsvis från SK6IF

6 APRIL: HAM-mässa i Eskilstuna

15 APRIL: Arbetskväll på klubben.

20 APRIL: VÅRBRUKET! Fieldday från M8 Klubblokalen under lördagen Kul och välbesökt i höstas. Kom och var med och kör radio. Riggar finns. Montera upp en egen antenn. Kör från bilen mm mm. Vid bra väder kör vi igång gillen!
29 APRIL: Klubbträff M8
11-12 MAJ: MILLS ON THE AIR. Jag har tillstånd för att köra radio från Marias Kvarn strax ovanför Gamlestan. Känns det kul, då kör vi. Batteri finns såsom radio och antenner på klubben. https://www.ddars.net/mills.html
22 MAJ: Klubbträff med FÖREDRAG med SM6VTZ, tillsammans med SK6QA.