Inbjudan Grillafton hos QA

1 juli, 2024 – 18:00

Välkomna till årets grillafton!
Som vanligt så blir det hamburgare och korv på ”menyn”. givetvis med lite goa tillbehör.

En nyhet för i år är att även FRO medlemmar är inbjudna eftersom vi numera delar lokal med FRO Stenungsund. Ett tillfälle att träffa och lära känna varandra, många i FRO är även radiosändaramatörer så du kanske träffar någon bekant som du kört på radion i SM6 distriktet tidigare.
Vi tänker att vi har många radiokollegor runt om SK6QA och tidigare har det kommit folk från lite olika klubbar spontant, så vi tänkte i år att vi ger alla inom rimligt avstånd som vill möjlighet att komma.

Vi har som vanligt tänkt att ha den årliga grillningen i trädgården utanför klubbhuset. https://www.sk6qa.se/WP/events/17-grillafton/ Inget avancerat egentligen, men mer som en sommaravslutning och att få träffa lite radiofolk i vår omgivning. Och vem vet, kanske är det någon som har lite ”skrot” med sig i sin bagagelucka 🙂

73 de XTV Henrik och WZR Johan