sk6if vårbruket

l

Lördag klockan 10 i klubblokalen träffades vi för att ha lite fieldday. till början så var det ju bara styrelsen förstås, men senare dök tre stycken amatörer upp, ATX AZZ och jag tror hans call l var UNN, hemmahörande i Falkenberg.Ja uppslutningen kunde ju varit bättre nu när vi inte hade bara fika på programmet. Här monterades ihop en trebandsantenn för 10-15 och 20 meter, testades med gott resultat. ATX mätte ståendevåg och svepte antenner i sin bil och vi hade batteriladdning igång för våra nya nödbatterier. Vi har investerat i en dubbel batteriladdare för AGM batterier som är placerad bakom radiochacket här kommer det till att göra kablage för att snabbt kunna skifta från nätaggregat till batteri vid eventuell nöddrift. Stort tack till de som var i lokalen och grejade.