SK SM6RII

Ännu en av våra medlemmar har gått SK. Denna gången var det Erik RII från Skaftö men också boende i Mölndal.
Jag träffade Erik på några möten i Göteborg, och en gång var han med och fikade ute på fyren. Men mestadels var det över R0/Ru8. Han var alltid så nöjd över att kunna nå repeatern från sitt sommar-QTH på Skaftö.
Många snack blev det mellan Mölndal och Lysekil på R0 då antennerna satt åt andra hållet och vår repeater gick som tåget i Mölndals-sänkan.
Erik var alltid generös med lite extra bidrag på medlemsavgiften, och en helt ny Yaesurotor fick vi till skänks som sedan såldes vidare och genererade en bra slant till vår verksamhet. Erik var en stabil och sakkunnig människa upplevde jag det som. Erik blev dryga 90 år.

Sonen jan meddelar:
Om någon vill delta vid begravningen Det blir det i Mölndal, Stensjökyrkan, 13 februari kl 12. Vi välkomnar LSA att delta i minnesstunden om ni har möjlighet, annons kommer i GP och Bohusläningen 21/1.