NYA ANTENNER!

I det tysta arbetas det mer än man kan tro på olika platser i våra anläggningar. På ”huvudrepeatern” RV48-Bokenäs, är det inte bara den nya SVX-linksapparaturen som blivit installerad. Vi har även fått upp WZR i masten för inspektion och efter det beställt nya antenner. Dessa har kommit till Lysekil men är inte monterade. Projektet ”Byta antenner” håller RSE och UDU i, med framgång.

Den tre man starka Byta antennergruppen på klubbstationen har också agerat. Efter inköp av en Hari W3DZZ sattes denna upp under måndagskvällen. En pileup drabbade OPW senare på kvällen då det testades på 10 meter, med ett anta öststatsstationer bl.a. Pileupen fick dock avbrytas för ett viktigare arbete, då BYBBEN ropade: Korven e klaaar!
Sisådär  vi  21-snåret  var  vi  mätta  och  nöjda  och  drog  oss
hemöver.

BYB har fått i uppdrag att ta reda på en dag då vi skulle kunna träffas på gårdsplanen. Förmodligen kommer det att ske under vecka 22, men jag har inget hört om detta ännu, men var beredd på kort varsel.
Tanken är att få till ett litet informationsmöte under denna träff. Vi borde också dryfta lite om hösten och om vi kan öppna upp verksamheten igen. Saknar verkligen detta.

Vid tangentbordet: OPW