God Jul och ett Gott Nytt år till er alla i vårt SK6IF!

Juleljus

Ett händelserikt år i klubbens historia närmar sig sitt slut. SSA årsmöteshelg, två nya repeatrar och midsommarcruisingen, för att nämna några minnesvärda tilldragelser som vi jobbat med.

 

Senaste tiden har vi tömt förrådet på Kungsgatan, tagit emot rikligt med gåvor från SM6FMC, fått lyssna till YFP:s och RDA:s reseberättelse, skjutit fisken tillbaka till klubben, hållit efterfest SSA15, kört tester och fått igång en nyinköpt dator på klubben.

Säsongen avslutades den 21/12 då vi trakterades med BYB:s och OPW:s välsmakande jultallrikar. Det blev en trevlig kväll och tack för allt arbete som ni lagt ned, Anders och du Mårten som jobbade en hel dag med det här.

Nu ser vi fram emot tomtens besök och det unga året 2016:s inträde med årsmöte och fräscha begivenheter. Vår nya hemsida är i det närmaste klar att sjösättas och vi skall ta ett tag i antennen som behöver ordnas på klubben och därtill andra antenner som orkanbyarna raserat för en del av oss medlemmar.

Tack alla vänner i SK6IF. Ni har samtliga och efter bästa förmåga på olika vis bidragit till att stärka klubben och den god anda som råder hos Lysekils Sändareamatörer.

Ha det nu riktigt gott under helgerna!

73 de Hans-Christian SM6ZEM

P1060619P1060621

 

 

 

 

 

 

Julfest 2015 USS HelenAlmanacka 2016

 

 

 

 

 

Julavslutning med NXP, UZ, AHL, OPW, RSE, PPF, Anna-Lena, RDA, USS, Helen, Roger, BYB och ZEM. Det finns en 2016 års väggkalender kvar att köpa.

https://www.youtube.com/watch?v=m97VHhELUVk