Repeatersystem SK6IF

Idag söndag hölls årsmötesförhandlingar på zoom. Mötet gick förvånansvärt snabbt, tills vi kom till Repeaterpunkten.
Här dryftades olika förslag om uppkopplingen till SVX-link skulle fungera. Flera av medlemmarna tycker att repeatern blir upptagen för länge då den nu har varit sammankopplad med Stenungsundsrepeatern. Det samma blir det ju om vi ligger och långsnackar på våra repeaters gent emot Stenungssund.

Mötet kom fram till att gå ur talgrupp 24062, men fortfarande scanna 240, 2406 och 24070. Dvs Sverige, Distrikt 6 och bulletingruppen. Likadant gör Stenungssund. Vill man ha QSO över RV57 får man antingen vrida på kranen och köra repeatern på direkten eller så får man koppla upp sig aktiv via DTMF till RV57.

Vidare kommer vi att ha stängt på lokalen tills vidare. OPW, UZ, RSE och BYB har haft några arbeskvällar för att dra fram nya matningen till schacket.
Vi aviserar när verksamheten kommer igång igen.