Repeatersystem Lysekil


Är det mer trafik på repeatern?
Ja, det är det. Stenungssund SK6QA har också kommit igång med SVX-link sedans i fredags. Talgruppen 24062, som den heter, innefattar SK6IFs alla repeatrar, Tanum, Lysekil, Bokenäs, Kungshamn samt nu också LNJs repeater på Skaftö och Stenungssund.

Vill man koppla bort sig från gruppen, dvs 24062 där också privatstationer runt om i Sverige lyssnar, kan man använda kommandot 9#. Då talar repeatern om att man är på TG9, Dvs bara Lysekilsrepeatrarna, utan Skaftö.
Efter att repeatern har stängt går repeatern tillbaka i lyssningsläge 24062.
Vill man kan man köra på 145,500 utan repeater, och bar köra jättelokalt 🙂

Vill man nå ut i hela Sverige (de anslutna repeatrarna) används kommandot 91240#.
–> Ny manual finns här av Marcus UDU. MANUAL v3,0

-Lycka till.