NYA REPEATERANTENNER

En kärra kommer lastad.
Verktyg, antenner och en grill hade UDU med sig till rptqth:t. Två klättrare äntrade masten för att ta ned de fyra stackade antennerna för att byta ut dessa till nyinköpta vikta dipoler av kommersiellt snitt. Här har vi också förberett för kabelanslutning med rätt kontakt för enkelhetens skull.

Bilder och även en videosnutt finns att beskåda, dock endast för våra medlemmar på SK6IF. LNJ jobbade givetvis med den biten. XTV skötte hissen för antenner upp och ned. När jobbet var klart och korven var slut gjordes det tester mobilt, bland annat av LNJ som rapporterar att repeatern nu går på ställen han inte hört den på förut. Även WZR och XTV gav goda rapporter från Henån respektive Ljungskile. ATX har fått upp repeatern i dingle med ett par S-enheter och kan nu köra med traskesnatter hemifrån.
Övriga klubbmedlemmar tackar WZR, UDU, VTZ, LNJ och XTV för deras insats idag. Tillsammans är vi starka!

Den gamla dipolen från Vårgårda har ändå klarat sig bra under de år den suttit uppe.