Dunderträffen dundersuccé.

På torsdag kväll träffades ett antal entusiaster och trotsade vädret, nere på Anderssons

Enda medlemmen med regementsenlig klädsel!

kaj. Vi hade vårens första träff och som vanligt BYBBEN i köket som både grillade och kokade korv. Han hade också förberett två kannor kaffe och vi hade kylda drycker. Många goda skratt och mycket snack under de timmarna vi var där, men när solen har gått ner blev det ganska kallt och vi plockar ihop och skingrar oss.
Detta gav också fint klirr i kassan. Kuvertavgiften som var 100 kr var det flera stycken som dubblade. Till försäljning hade vi också klubbemblemet som klistermärke. Fler finns om ni önskar ha något. Vår beachflagga användes som lite markering var vi var för den som kom och inte hade full koll. PPF skrattar och var glad som vanligt och skänkte ett antal antenner för försäljning. Han hade också stöttat med ett stort och ett litet bord där vi kunna ha grill och kök på. Som administratör får jag tacka för visat intresse, hoppas på en snar träff igen.  Var rädda om er därute 73 de styrelsen för sk6if. OPW

BYB, OPW, RSE, RDA, ATX, USS, YWJ, PPF UZ, UZJ, VTK