SK6RM Radiomuseet

Söndag och klubbaktivitet… Tre bilar stävade till Göteborg för träff på Radiomuseet på Hisingen i Göteborg. Under trevliga förhållanden avnjöts museet tillsammans med AHL, som påpassligt hade fixat med macka och korv vid ankomsten framåt tolvtiden. Under tre timmar gick vi minutiöst genom museets alla delar. OPW fick den stora ”äran” för att han påpassligt visste att dom ordinarie sändningarna med STERO för FM riksradio påbörjades 1977.Vi är också oerhört glada att BYB tillslut kom på plats, efter att XYL fick sköta GPS:n. Lika så med PPF som inte hade en aning om varken adresser eller parkeringsappar. Stort Hejja på er! För den som aldrig varit där kan ett besök varmt rekommenderas.
Vi som tog oss dit var OPW, AZZ, RSE, PPF, YFP, BYB med XYL. Tack till AHL för trevligt arrangemang.

RADIOMUSEET LÄNK»