Tx qsl kort på årsmötet

På måndagskvällen smög det in ett flertal radioamatörer på M8. En trevlig sammankomst med många glada skratt och även en del matnyttig information gällande nödsambandskortvågsantenn och även hur VTZ har byggt upp sin anläggning och vad han kör på testerna.

Vi kontrollerade även vajrarna till den nya östra masten, där de hade slaktat efter lite  på den västra  staglina. Vi tittade också på en morIng som vi eventuellt kommer att införskaffa och sätta på den västra linan.

Mårten var som vanligt trogen i köket och denna gång bjöds det på grillad korv från den nya bordsgrillen, där man lätt fixar en stadig korvmeny till en hungrig radioamatör. När klockan vad nära 10 tömdes lokalen och vi begav oss hemåt och ses igen nästa måndag på smygfika där YFP dyker upp för att prata segling.  Välkomna då.

Och glöm inte qsl som skall skickas. Deadline på årsmötet.

OPW