Fantastiskt! Vad hände egentligen?

Jag vill rikta ett stort tack till våra besökare, sponsorer och alla funktionärer som har bidragit till att distriktsmötet blev så bra som det blev.

Våran lilla Lisa gjorde ett jättejobb med att sälja alla dessa lotter och jag hoppas att våra besökare uppskattade västkustens goda delikatesser från havet såsom kräftor, sill, kaviar etc. samt vissa bilförnödenheter.

Våra damer i kafeterian är inte att förglömma då de startade tidigt på morgonen med att fixa mackor, koka kaffe, ställa i ordning i kafeterian mm mm och även vår rtj som höll i ett jättebra föredrag om samhällets resurs.

Reino höll möte med bravur medans Bengt GDU fräste namnskyltar. Det var visst inte bara namn som graverades. Våra vänner från motormuseet L.Laurin var med och sålde diverse tändkulesovinirer, och hade även öppet sitt museum efter vårt möte.

I entrén hos UZ och  DBZ låg en gästbok där inte mindre än 65 personer hade skrivit in sig.

Tack och 73 från ett soligt Lysekil. Vi möts igen.

OPW Anders, eventgeneral.

LIMMARED.NU, FISKGROSSISTEN I LYSEKIL, TOVEKS BIL, AUTOEXPERTEN, COOP.