Militärhistoria

Bo Starmark5 december lyssnar vi till militärhistorikern Bo Starmarks fascinerande berättelser.
Obs EJ på klubben! Samling kl. 1800 på Försvarsgården, Torpgatan 1 i Lysekil. Kör mot Wilén Marin, huset längst bort till höger med ingång på gaveln. Välkommen till en intressant afton med Bosse! Notera att föredraget finns med som en punkt i kommande SSA bulletin.
73 de Hans-Christian SM6ZEM

Det går framåt med bygget av spionen GT i etern remote från Nerja

Nu har vi träffats under ett par kvällar med byggprojektet EMV Spionen. Först bekantade vi oss allmänt med produkt och princip men sedan blev det bygge på allvar. Det är ganska många små komponenter att sortera, montera och löda men nu är merparten på plats tror jag. Bra blir det, fatta bara annat med en proffslödare som AZZ i gänget. Av Peter får man lära sig ett och annat som jag och min lödkolv varit ovetande om under alla tidigare år. I morgon 14/11 fortsätter vi.
hamnews finns ett läsvärt reportage om vår Anders SM6GT som kommit igång och sänder remote från vinterbostaden där nere i södra Spanien.
73 de  Hans-Christian SM6ZEM

F.C.O. 2.0.1.6. Klubbmästerskapet på HF

no1Trots idoga försök att få medlemmarna att tävla mot varandra på oktober-månads SSA MT SSB är intresset svalt. Dock finns det några som sätter äran på spel!
Årets klubbmästerskap har gett en vinnare, trots schabbel med loggen knep OPW förstaplatsen i år igen. På god andraplats kom RSE. Prisutdelning kommer att ske under hösten.
Vi tävlar igen i oktober 2017, så ni har låååång tid på er att träna!no2