Fantastiskt! Vad hände egentligen?

Jag vill rikta ett stort tack till våra besökare, sponsorer och alla funktionärer som har bidragit till att distriktsmötet blev så bra som det blev.

Våran lilla Lisa gjorde ett jättejobb med att sälja alla dessa lotter och jag hoppas att våra besökare uppskattade västkustens goda delikatesser från havet såsom kräftor, sill, kaviar etc. samt vissa bilförnödenheter.

Våra damer i kafeterian är inte att förglömma då de startade tidigt på morgonen med att fixa mackor, koka kaffe, ställa i ordning i kafeterian mm mm och även vår rtj som höll i ett jättebra föredrag om samhällets resurs.

Reino höll möte med bravur medans Bengt GDU fräste namnskyltar. Det var visst inte bara namn som graverades. Våra vänner från motormuseet L.Laurin var med och sålde diverse tändkulesovinirer, och hade även öppet sitt museum efter vårt möte.

I entrén hos UZ och  DBZ låg en gästbok där inte mindre än 65 personer hade skrivit in sig.

Tack och 73 från ett soligt Lysekil. Vi möts igen.

OPW Anders, eventgeneral.

LIMMARED.NU, FISKGROSSISTEN I LYSEKIL, TOVEKS BIL, AUTOEXPERTEN, COOP.

 

Happy New Mast

Hej allihopa! 2017 snart förgånget. Mycket har hänt och mycket kommer att hända.
I mellandagarna var jag och UZ på tur på Orust. I samband med fika hos YFP var vi också för att titta på en mast. Masten är snarlik den vi har. Vi bestämde ganska fort att ta den. Under februari månad skall den troligen hämtas. Vi får hjälpa till själva att få ner den. Transport har jag bokat, då den är 9 meter lång. Vi får kopiera cementblocket som vår andra mast står på. Skall vi köpa eller gjuta själva?

Masten vi köpte i somras får vi försöka sälja. Finns det någon i klubben som är intresserad så säg till.  Den är 6 meter lång och 1,30 i sidan. Två stycken finns.

Under hösten finns det möjlighet för oss att arrangera DL-6 möte. En chans jag inte tycker att vi skall försätta. Årsmötet bestämmer detta. Under våren är det också tänkt att vi skall lära oss mer om Raspberry Pi-datorer. För de som vill vara med  kan väl ge mig en blänkare. Peter LNJ, har ej doktorerat i ämnet, men kommer att vara oss behjälpliga.

Medlemsavgiften på 250kr går nu bra att betala in på vårt BG,568-3404. Ingen kontant betalning över huvud taget!!!

Till sist, ett gott slut och ett Gott Nytt År tillönskas er alla där ute. 73 HNY de OPW

Vi har öppet 6 december

Årets sista fika kväll avhålls i klubblokalen nu På onsdag den 6 december. Den 18 december har vi julavslutning och möte. Till julavslutningen Skall man anmäla sig. mer om detta senare. välkomna nu På onsdag till en trevlig fikakväll.

DL6-möte

Visst var SK6IF representerade på höstens sena DL6 möte, denna gång i Trollhättan. OPW, UZ och BYB var troget på plats. Finns det bara korv så…
Dock var vi inte många på mötet. Tyvärr saknade vi VKC och Limmared.
Reino, YED höll i mötet. Inga direkta nyheter framkom.
Nästa möte kommer att hållas till våren i Grimeton. Vi fick åter förfrågan om att arrangera nästa höstmöte.

Nu är den här.

I brevlådan idag låg den lilla Raspberry Pi dator och nu börjar det att testas hur detta fungerar. Är du intresserad av vara med och greja med Raspberry Pi, Hör av dig till opw och vi drar igång förhoppningsvis en grupp nu efter nyår.

Vi skickar QSL !

Glöm inte dina QSL som skall iväg till onsdagsträffen. Gemensam sändning. QSL-märken finns att köpa på plats!

I brådaste rasket kallade BYB ihop författarna  UZ och OPW till en trevlig QSL-föreställning i torsdags. Vi besvarade alla inkomna kort som legat alldeles för länge i väntat på att bli besvarade. 37 QSL till skall skrivas, så är vi på noll.

Glada gubbar QSL:ar!